1310902.jpg

  • paketti seitiä
  • 450 g kukkakaalia
  • sipuli
  • valkosipulia maun mukaan
  • tölkki kookosmaitoa
  • jokiravun pyrstöjä
  • juustoa (sinileima Emmental)
  • hot red curry paste -tahnaa
  • garam masala -jauhetta
  • inkiväärijauhetta
  • korianterijauhetta
  • suolaa

Paista seiti, sipulit ja kukkakaali voissa tai kookosöljyssä. Mausta nokareella currytahnaa, garam masala-, inkivääri- ja korianterijauheella ja suolalla. Lisää kookosmaito, sekoita ja kaada vuokaan. Päälle jokiravun pyrstöjä ja paksu kerros juustoa. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Nestettä oli aika reilusti, jos ruuan syö sellaisenaan. Jos lisäkkeenä on riisiä kuten muilla peheenjäsenillä, nestettä on aika lailla sopivasti.