Mureketaikina:
- 400 g jauhelihaa
- 1 kananmuna
- 70 g (pari rkl) tomaattipyrettä
- n. 1dl Lindahlsin turkkilaista jugurttia
- sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- suolaa ja pippuria
Sekoita ainekset keskenään mureketaikinaksi. Levitä taikina leivinpaperille ohueksi levyksi. Levitä levyn päälle täytteeksi:
- Sinileimaista Emmentalia
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- kapriksia
Rullaa levy "kääretortuksi", paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Helppo kastike murekkeelle:
- Murekkeesta valunut liemi
- voinokare
- loraus kermaa
Tarjoilimme murekkeen höyrytettyjen punajuuri- ja lanttukuutioiden kanssa. Lisänä myös suolakurkkukuutioita sekä salaattia (kiinankaali, ananasta, tomaattia, kurkkua).
Kommentit