1310937.jpg

Mureketaikina:

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 70 g (pari rkl) tomaattipyrettä
  • n. 1dl Lindahlsin turkkilaista jugurttia
  • sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • suolaa ja pippuria

Sekoita ainekset keskenään mureketaikinaksi. Levitä taikina leivinpaperille ohueksi levyksi. Levitä levyn päälle täytteeksi:

  • Sinileimaista Emmentalia
  • aurinkokuivattuja tomaatteja
  • kapriksia

Rullaa levy "kääretortuksi", paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Helppo kastike murekkeelle:

  • Murekkeesta valunut liemi
  • voinokare
  • loraus kermaa

Tarjoilimme murekkeen höyrytettyjen punajuuri- ja lanttukuutioiden kanssa. Lisänä myös suolakurkkukuutioita sekä salaattia (kiinankaali, ananasta, tomaattia, kurkkua).