1298700.jpg

possun ulkofilepihvejä
tomaattikeittoa
kermaa
Koskenlaskija-juustoa
porkkanaa
sipulia
valkosipulia
varsiselleriä
suolaa, maun mukaan muita mausteita

Ruskista pihvejä pannulla kunnes ne saavat hiukan väri. Lado pihvit vuokaan, laita vuokaan myös porkkananpaloja, pilkottua sipulia, valkosipulia ja varsiselleriä, mausta. Sekoita kerma ja tomaattikeitto keskenään, kaada vuokaan kunnes lihat ja muut ainekset peittyvät. Hauduta 200-asteisessa uunissa n. tunti.

Tomaattikeiton voi tehdä pussista tai itse. Me teimme tällaisella ohjeella:

1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 rkl voita
500 g paseerattua tomaattia
0,75 l vettä
mustapippuria, valkopippuria, suolaa, pitsamaustetta

Pilko sipuli ja purista valkosipuli. Kuullota ne rasvassa kattilassa. Lisää paseerattu tomaatti ja 1/3 vedestä. Kiehauta ja lisää mausteet. Lisää loppu vesi. Anna kiehua 10-15min.