1421884.jpg

Ohje on Yhteishyvän ruokamaailmasta. Meillä on tänään näköjään jonkinlainen ruokamaailmapäivä.Vaikutti niin hyvältä, että innostuimme kokeilemaan ja kyllä tämä hyvää olikin.

  • 600 g  kuhafileitä<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

  • suolaa

  • 1 rkl     sitruunamehua

  • 1/2 ps (à 180 g) katkarapuja

  • 100 g  katkaraputuorejuustoa

  • 1 dl      tuoretta tilliä

  • 1 dl      purjorenkaita

  • n. 1 dl  valkoviiniä

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Lado kalafileet vierekkäin työlaudalle ja mausta ne suolalla ja sitruunamehulla. Valmista täyte. Sulata ja valuta katkaravut ja hienonna ne pieniksi. Sekoita tuorejuuston kanssa ja levitä kalafileille. Hienonna tilli ja leikkaa purjo renkaiksi ja levitä ne kalafileille. Kääri fileet rullalle pyrstöpäästä aloittaen. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla. Aseta kuharullat uunivuokaan ja kaada valkoviini päälle. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin ja vaikkapa paprikaperunoiden kanssa.