1517084.jpg

Pohja

  • 75 g voita
  • 175 g Uotilan ruislimppua

Täyte

  • 2 dl creme fraichea<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa

  • 200 g Italian yrtit –tuorejuustoa

  • 250 g saunapalvikinkkua

  • n. 6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä

  • nokare piparjuuritahnaa

Valmistus

 

  1. Sulata voi. Hienonna leipä monitoimikoneessa, lisää voi ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä massa irtopohjavuokaan. Anna jäähtyä jääkaapissa n. tunti.

  2. Pilko kinkku ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita muiden ainesten kanssa. Mausta ja levitä pohjan päälle.

  3. Peitä muovikelmulla tai foliolla ja pidä kylmässä vähintään 3 tuntia. Ota huoneenlämpöön ennen kuin tarjoilet, koska kakku on parasta vähän lämmenneenä.

  4. Koristele haluamallasi tavalla hetkeä ennen tarjolle asettamista.