1811472.jpg

  • kesäkurpitsaa<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

  • 450 g broileria

  • 2 sipulia

  • ½-2 tl kanelia

  • ½-2 tl inkiväärijauhetta

  • soijaa

  • yrttisuolaa

  • vajaa ½ pkt Koskenlaskijaa

  • Emmentalraastetta
  • voita

Sulata voi, kiehauta mausteita pannulla hetki. Lisää broilerikuutiot, hienonnettu sipuli ja loput mausteet. Kypsennä.

Viipaloi kesäkurpitsa, suolaa kevyesti. Lado kurpitsasiivuja, Koskenlaskijasiivuja ja broilerinpaloja vuokaan kerroksittain. Päällimmäiseksi kurpitsasiivuja. Peitä runsaalla kerroksella juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa n. 25-30 minuuttia.

1811470.jpg

1811453.jpg