1848675.jpg

Blogistanissa näyttää olevan monella avoimien ovien päivät, joten tässäpä vilkaisu meidän keittiöön. Ylhäällä kuvassa hella ja tiskari, alapuolella jatkoa siitä eteen päin. Pöydällä oltiin kuvaushetkellä tekemässä salaattia.

1848700.jpg

Sen jälkeen siirrymme vastakkaiselle seinälle, jossa pöydällä leipäkori, voita ja leivänpaahdin vm. 1985.

1848692.jpg

1848665.jpg

Raotamme jääkaapin ovea, josta näkyy ovessa ainakin kaikenlaisia mauste- ja salaatinkastikkeita. Dijon-sinappia, punaista currytahnaa ja mitähän muuta...Felixin majoneesia, soijakastiketta, cashewpähkinätahnaa, maitoa jne.

Ylähyllyllä on kermaa ja salaattijuustoa ja meetvurstia sekä taustallakin erinäisiä maustekastikepurnukoita ja -pulloja. Keskihyllyllä odottelee kanaliemi käyttäjäänsä, puolikas sitruuna, muovipussissa marinoituu possunfile, taustalla etikkapullo ja purkillinen puolukkahilloa. Siitä alemmalla hyllyllä on ainakin kananmunia, siskonmakkaroita, partaäijäpurkki jossain taustalla, Oltermannia ja omakuva eli vesimeloni. Vihanneslaatikkokin näkyy olevan täynnä erilaisia tuoreita kasviksia ja sen alapuolella on varmaan jauhelihaa ja broileria odottamassa valmistusta.

Varmaan tuolla on vielä jotain muutakin pientä...maustepulloja, sillipurkkeja ja muuta sellaista, jotka eivät näy kuvasta kovin hyvin.

1848671.jpg

Sekä pöytä, jonka päällä kulhossa kiivejä. Liinan olen virkannut joskus teini-ikäisenä.

1848686.jpg

Keittokirjoja laskin meillä pikaisesti olevan n. 40 kpl ripoteltuna eri huoneissa oleviin hyllyihin ja kaappien kätköihin. Lisäksi siihen vielä jokunen kaunokirjallinen teos, joissa kokkaillaan. Keittiön kaapistakin löytyi muutama ruuanlaittokirja ja niistä kuva tässä alla:

1847984.jpg