1893882.jpg

...vaiko tonnikalakakku? En tiedä, oliko vika tekijöissä vai ohjeessa, mutta pullat eivät pysyneet kasassa. Levisivät pellille lahjakkaasti. Maku oli todella hyvä, näitä tehdään varmasti toistekin. Ohje löytyy sekä Karpin keittokirjasta että netistä. Teimme ohjeen tuplana.

  • 2 prk tonnikalaa
  • 200 g (valko)kaalia
  • 1 sipuli
  • 200 g partajugurttia
  • 200 g juustoraastetta
  • 3 rkl sitruunamehua
  • 4 rkl mantelijauhoa
  • suolaa maun mukaan<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Hienonna kaali ja sipuli mahdollisimman pieneksi silpuksi. Lisää muut ainekset kaali-sipuli silpun sekaan.
Muotoile taikinasta käsin pullia (ohjeesta tulee n. 20 pullaa) ja paista 200 asteessa 20 minuuttia.
Jos haluat, voit lisätä taikinaan makua antavaa ainesosaa, kuten esim. aurinkokuivattuja tomaatteja, chilejä tms.