2014432.jpg

Pohja:

  • 150 g valkosuklaata
  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 munaa
  • 1 tl sitruunankuoriraastetta

Kuorrutus:

  • 2 dl creme fraiche
  • 0,5 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1-2 dl puolukoita
     

Kuumenna uuni 175 C, voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka.
Sulata voi, siirrä sivuun ja lisää suklaa paloina. Sekoita kunnes suklaa sulaa.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää suklaa seokseen. Lisää munat ja sitruunankuoriraaste.
Kaada vuokaan ja paista n. 20-25 min. Anna kakun jäähtyä.
Sekoita creme fraiche, tomusokeri ja vaniljasokeri.
Levitä pintaan ja koristele puolukoilla.

2014437.jpg

2014426.jpg