• 500 g broilerin rintaleikettä
  • suolaa
  • pippuria
  • 1/2 tl kanelia
  • 1/2 tl neilikkaa
  • 4 murskattua valkosipulinkynttä
  • voita
  • silputtu sipuli
  • 2 rkl mantelisuikaleita
  • 1 dl rusinoita
  • 1 rkl kapriksia
  • hiukan sahramia (tai kurkumaa)
  • 4-6 appelsiinin mehu (tai valmista appelsiinimehua)
  • kanalientä (mieluiten itse keitettyä, mutta kuutiosta tehtykin käy)

Leikkele broileri annospaloiksi.
Sekoita suola, pippuri, kaneli, neilikka ja valkosipuli, ja hiero seos broilerinpaloihin. Paista lihapalat pannulla kullanruskeiksi ja nosta sivuun.
Hauduta samassa öljyssä sipuli ja mantelinviipaleet.
Pane broilerpalat kannelliseen kattilaan tai pataan ja lisää sipuli, mantelit, rusinat, kaprikset, mahd. sahrami, appelsiinien mehu ja sen verran kanalientä, että liha peittyy. Anna kiehahtaa ja laske sitten lämpöä. Keittele miedolla tulella tunnin verran, kunnes broileri on mureaa.

Ohje ei ollut omasta päästä sävelletty, vaan alkuperäiseen reseptiin voi tutustua täällä: http://www.aikakone.org/leena/muonaa6.htm