Alkuperäinen ohje löytyy täältä:
http://www.ilmatar.net/~np/reseptit/resepteja_chili_ja_valkosipuli.html

  • n. 500 g broileria
  • 1 kokonainen valkosipuli
  • 1-2 tlk kokonaisena säilöttyjä tomaatteja
  • 1 nippu persiljaa
  • 1 tl suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä

Paloittele broileri. Kuori valkosipuli ja viipaloi kynnet. Lohko tomaatit ja säästä liemi.
Silppua persilja. Pane pata melko kovalle lämmölle ja kaada pataan öljyä juuri niin
paljon, että pohja peittyy. Kuumenna se hyvin kuumaksi, lisää broilerin palat ja ruskista
ne kunnolla joka puolelta. Ota palat pois padasta, vähennä lämpöä ja lisää hiukan öljyä.
Kuullota öljyssä valkosipuli kevyesti. HUOM! Se ei saa missään nimessä ruskistua.
Lisää tomaatit liemineen, persilja, 1 tl suolaa ja pippuria myllystä. Hauduta 5 min.
Pane nyt pataan broilerin palaset, sulje pata ja hauduta 30 min. Nostele sitten palat padasta
ja pidä ne lämpiminä, esim. folion alla. Kiehuta tomaattiseosta ilman kantta kunnes
se hiukan sakenee. Mausta tarvittaessa suolaripauksella ja pippurilla ja kaada seos
kanan päälle.