Kuukausittainen herkutteluhetki Arjan kanssa vei meidät tällä kertaa Hämeenkadulle New Yorkiin. Paikka on jotenkin niin piilossa ja huomaamattomasti kahvilan takana, että epäilimme jo hetken, ettemme löydä sinne ollenkaan.

Siitä kiva paikka, että myös vhh-asiakkaat otetaan huomioon. Tilasimme molemmat vhh-annoksen eli Low-Carb Steakin. Annoksen pihvi oli ihan peruspihvi, ei supermurea, mutta ei sitkeäkään. Mauton, vaikka päällä oli paksu kerros pippuria, mutta eipä tässä nykyään sen enempää pihveiltä odotakaan. Broilerin siipinuijat olivat maukkaita ja pekoni suorastaan suussasulavaa. Caesar-salaatti oli keskinkertainen. Annos oli jotenkin huolimattoman oloinen, mutta täyttävä ja maku oli hyvä. Salaattiin olisimme kaivanneet enemmän aineksia, sillä parmesaania oli vain pari nokaretta ja suolapähkinätkin sai laskea yhden käden sormilla. Kokonaisuuden huomioon ottaen, annos oli silti maukas ja hyvä. Ei voi moittia, joskaan ei herättänyt mitään ihastuksen huudahduksiakaan.

Jälkkäriksi otimme molemmat suklaakakkua, joka oli suussasulavaa mutakakkua. Suklaakastike ja pekaanipähkinäjäätelö täydensivät annosta mukavasti. Pitkästä aikaa erittäin herkullinen jälkkäri! Kahvin ja kahvikaakaon kanssa saimme pyynnöstä kermaa, mikä oli myös ilahduttavaa, sillä rasvaton maito kahvimaitona ei erityisemmin innostanut.

Myös palvelu pelasi, joten kokemus oli kaiken kaikkiaan onnistunut.