lauantai, 12. syyskuu 2009
Pohja:
- purkki rahkaa
- 150 g sinileimaista Emmentalia
- 2 munaa
- 4 rkl vehnäleseitä
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Pintaan:
- chiliketsuppia
- lohta (paista ja mausta esim. merisuolalla, pippurilla, sitruunalla, valkosipulilla ja inkiväärillä)
- runsaasti tilliä
- Mozzarellaa
- Emmentaljuustoa
Sekoita pohja-ainekset ja lusikoi ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa ensin 10 min. Levitä pohjan päälle kerros chiliketsuppia, lohenpalaset ja reilusti tilliä. Ripottele päällimmaiseksi juustoraastetta ja mozzarellan palasia. Laita pizza takaisin uuniin ja paista n. 10-15 min.
Kommentit