1301879.jpg

Nyt sitten saatte katsella onnettomammistakin onnettomampia kuvia, sillä kamerani ei suostunut minkäänlaiseen yhteistyöhön. Kännykän kamera ei näköjään suostu ottamaan kunnon lähikuvia salaman kanssa, vaan kuvat muuttuvat mitä omituisimman värisiksi. Ilman salamaa kuvat olivat mustia. Näitäkin yritin korjailla kuvankäsittelyohjelmalla, mutta kun koneessani ei ole kunnollista sellaistakaan, niin pitää nyt tyytyä harmillisen huonoon lopputulokseen.

Kävin parhaan ystävättäreni kanssa Fransmannissa syömässä. Minä söin grillattua maksaa lämpimien kasvisten kanssa - kuva tuossa ylhäällä - ja ystävättäreni Provencen broileria - kuva alhaalla.

Jälkkärille olisimme menneet  syömään palan suklaakakkua lempikahvilaamme, mutta se oli kiinni, vaikka yleensä on kyllä auki sunnuntaisin. Sunnuntaisin auki olevia kahviloita on valitettavasti tässä kaupungissa tosi vähän, joten kävimme sitten hätävaroiksi haukkaamassa browniet American Dinerissa. Siitä unohdin ottaa kuvan, vaikka tuskin sekään kuva olisi onnistunut, vaikka olisin yrittänytkin.

Hyvää oli kaikki tyynni! ...noista pikku harminaiheista huolimatta.

1301880.jpg