1377484.jpg

Tänä viikonloppuna olemme syöneet ahkerasti ulkona.

Siippa ja poika kävivät Classic Dinerissa, josta saa tämän kaupungin tietääkseni kookkaimmat hampurilaiset. Kuvassa Big Bacon Bopper ja toinen ateria, jonka olivat syöneet oli Big Cheese. Molemmissa n. 350 g:n pihvi. Lisäksi olivat kuulemma syöneet vielä Mozzarellatikkuja. Itse en pidä paikan palvelusta, joten syön mieluummin jossain muualla.

Minä vietin ystävättäreni kanssa teatteriviikonloppua. Kävimme Työväen teatterissa katsomassa Vuonna 85, jota voin suositella lämpimästi! (Oli jo toinen kerta kun näin esityksen ja tuntuu vain paranevan kerta kerralta) 

Lisäksi kävimme syömässä Hämeenpuiston Huviretkessä, jossa olikin yllättävän hyvää ruokaa ja todella ystävällinen palvelu. En jaksanut ottaa kuvia, koska olisin tarvinnut salamaa, joka olisi tehnyt kuvista sinistäkin sinisempiä. Söimme savuporokeittoa (minä) ja caesarsalaattia,  savuporohärkää (minä) ja sipulipihviä sekä jälkkäriksi puolitimme juustokakun ja sitruunamarenkitortun.

Kahvittelimme vielä La Famillessa (minä teettelin) ja söimme kaupungin parhaita suklaakakkuja erittäin viehättävässä miljöössä. Kahvi- ja teekupilliset ovat jättikokoisia, santsikuppi kuuluu hintaan ja palvelu on ystävällistä. Suosittelen!

1377485.jpg

Kaikki meni!

1377487.jpg