1498814.jpg

Olipas aktiivinen päivä tänään. Aamupäivästä iltapäivään kiertelin tyttären kanssa vaateostoksilla ja onnistuimmekin löytämään meille molemmille vaatteet kevään lakkiaisiin. Tämän kohdan siis voi ruksata tehtävälistasta yli.

Söimme shoppailun jälkeen thairuokaa Koskipuistossa Khon Kaen -ravintolassa. Kaiken kaupoissa kiertelyn jälkeen maistuikin todella hyvältä. Buffetissa oli kanacurrya ja kanaa bambunversojen kanssa, kevätkääryleitä, broilerinsiipiä, salaattia ja varmaan vielä jotain muutakin. Jälkkäriksi sai haudutettua teetä ja keksejä. Harmi kun paikalla ei ole nettisivuja. Ruoka on hyvää kuten kaupungin kaikissa thaipaikoissa, joten voin suositella tätäkin.

Illalla vielä maistelimme Ingmanin Totally-sarjan uutuutta eli Totally Yellowta.Yellowssa on banaanikuorrutus ja sisällä jonkinlainen keltaisista hedelmistä tehty maukas sekoitus. Ainakin passionhedelmää, persikkaa ja mangoa. Voimakas ja raikas maku kuten muissakin saman sarjan jätskeissä. Suosikki noista on kyllä edelleen Totally Black ja maistamatta on vielä ainakin toinen kesän uutuus eli Totally Brown, mutta koska ei makeaa mahan täydeltä, niin pitää maistella sitä vasta joskus myöhemmin.