Pohja
- 75 g voita
- 175 g Uotilan ruislimppua
Täyte
-
2 dl creme fraichea<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
-
200 g maustamatonta tuorejuustoa
-
200 g Italian yrtit –tuorejuustoa
-
250 g saunapalvikinkkua
-
n. 6 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- nokare piparjuuritahnaa
Valmistus
- Sulata voi. Hienonna leipä monitoimikoneessa, lisää voi ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä massa irtopohjavuokaan. Anna jäähtyä jääkaapissa n. tunti.
- Pilko kinkku ja aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita muiden ainesten kanssa. Mausta ja levitä pohjan päälle.
- Peitä muovikelmulla tai foliolla ja pidä kylmässä vähintään 3 tuntia. Ota huoneenlämpöön ennen kuin tarjoilet, koska kakku on parasta vähän lämmenneenä.
- Koristele haluamallasi tavalla hetkeä ennen tarjolle asettamista.
Kommentit