1682368.jpg

Kun nyt tässä on tuota Oulua kehuttu jonkin verran niin jatkanpa kehulinjalla edelleen. Nautiskelimme torinrannan kiinalaisravintolassa buffetlounaan, joka oli tottavieköön hintansa väärti. Tällainen meininki saisi levitä Tampereellekin.

Lounaan hinta oli 8 euroa, mutta siinä missä tamperelaisbuffetissa maksetaan juomat erikseen, oululaisbuffetissa juomat kuuluvat hintaan. Buffettiin kuului myös runsas salaattipöytä, jota sitäkään ei meikäläisissä buffeteissa ainakaan viimeksi käydessäni näkynyt.

Kotikaupungin kiinalaisbuffetit kalpenevat siis valitettavasti kepoisesti oululaisten rinnalla. 

Ilmeisesti tämän ravintolan buffetpöytä ei myöskään ole jatkuvasti samanlainen, vaan ruokalajit voivat vaihdella jonkin verran. Samaa soisin tapahtuvan myös Tampereella. Esim. jättikatkaravut olisivat joskus meilläkin kiva vaihtoehto iänikuisille friteeratuille lohipalleroille.

No, ehkä moinen runsaus leviää joskus meillekin, sillä vähän tähän suuntaan yrittää kehitystä viedä ainakin Ideaparkin TaiWan buffet, joten jospa tapa leviäisi muihinkin aasialaisiin. Ellei TaiWan ole muuttanut tapojaan niukemmaksi sitten viime käynnin, josta on jo jonkin aikaa. Toivottavasti ei, sillä uusia tuulia ja ideoita kaivataan.