1658843.jpg

Viime viikonlopun huitelimmekin kuka missäkin. Siippa oli kahtena iltana Kirsin keittiön väen kanssa konsertissa. Poika vietti lauantain Linnanmäen laitteissa, tytär paiski töitä ja minä kävin ystävättäreni kanssa syömässä.

Yritimme ensin Satakunnankadun Pancho Villaan, mutta kun paikka oli tupaten täynnä, menimme siis jälleen kerran Tillikkaan. Söimme aika perinteisesti eli leipäjuustobroileria ja minä otin vakkariannokseni maksan sijasta tällä kertaa villisikaa, jonka kantarellikastike oli erinomaista, mutta itse pihvi oli sitkeä kuin kengänpohja. Ei pystynyt veitsi eikä hammas. Ilokseni voin todeta, että Tillikassa reklamaatiooni suhtauduttiin asiallisesti. Ei nikotteluja, puolusteluja, niskojen nakkeluja tai vastaväitteitä tai mitään lakonisia "Ai jaa, no voi että!" -kommentteja (ilman asian korjaus-/hyvitystoimenpiteitä). Oli siis oikein hyvä huono kokemus.

Kävimme vielä hyväksi lopuksi kahvilla (en juo kahvia, mutta kuinkas muutenkaan tämän asian sanoisi) Sokoksen kahvilassa, koskapa siellä on hyvät kakut ja on näin kesäsunnuntaisin niitä harvoja kahviloita, jotka ovat auki kesäsunnuntaisin.