1623619.jpg

Jonkin aikaa sitten postailemastani nektariinikanasta voi tehdä myös keittoversion. Tämä on parhaimmillaan oikeastaan vasta seuraavana päivänä kun on ehtinyt kunnolla makuuntua.

  • 500 g broileria<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

  • 250 g nektariinia tai aprikoosia

  • 2 sipulia

  • 2 tomaattia

  • 2 valkosipulin kynttä

  • ½ tl inkiväärijauhetta

  • ¼ chilijauhetta

  • ¼ tl sahramia

  • 1 rkl lämmintä maitoa

  • 2 rkl voita

  • ¼ tl garam masalaa

  • 2 tl suolaa

  • 9 dl vettä

Pilko kana ja nektariinit, sipuli. Kalttaa ja pilko tomaatit. Hienonna valkosipuli, chili ja inkivääri morttelissa. Sekoita sahrami maitoon. Kuullota sipuli, lisää valkosipuli, chili ja inkivääriseos, paista hetki kunnes aromit irtoavat. Lisää kana, garam masala, tomaatit, suola ja vesi. Hauduta 45 minuuttia kannen alla. Lisää sahramimaito ja nektariinit. Keitä kunnes nektariinit pehmenevät.