1975153.jpg

Tämä ohje on joltain englanninkieliseltä nettisivulta, jota emme muistaneet merkitä muistiin. Joka tapauksessa ei ole meidän oma keksintö :)

  • 3 kpl broilerin rintafileitä
  • pekonia
  • Teriyaki-valkopipulisoijaa
  • suolaa
  • pippuria<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Marinadi:

  • 1 dl Corona extra olutta

  • 1 tl chilijauhetta

  • 1 tl kuminajauhetta

Täyte:

  • 1 sipuli

  • 9 kpl jalapenorenkaita

  • 50 g sinileima Emmentalia

  • 3 siivua Aamupala cheddar-juustoa

  • ½ limen mehu

Nuiji broilerit litteiksi. Marinoi olutmarinadissa vähintään tunti. Mausta fileet suolalla ja pippurilla, täytä reilulla annoksella täytettä ja kääri rullaksi. Kääri rullan ympärille pekonisiivuja, valele Teriayki-soijalla. Grillaa uunin grillivastuksen alla n. 25 minuuttia, valele soijalla välillä. Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Muu perhe söi näitä Hasselbackan perunoiden ja salaatin ja minä uunissa haudutettujen "Hasselbackan lanttujen" ja salaatin kanssa.

Meillä kun kukaan ei juo olutta, perhe ei myöskään pitänyt oluen lihaan tuomasta mausta. Omasta mielestäni maku ei ollut paha, vaikka en oluesta pidäkään ja voin kuvitella, että jos tätä söisi joku, joka oikein pitää oluesta, maistuisi sellaisen suussa vielä paremmalle ;)

1975491.jpg