1975699.jpg

Siinä missä tuossa lautasella toisena makuna oleva Totally black on täynnä e-koodeja ym. vähemmän toivottuja aineita, itse tehty mangojäätelö on huomattavasti puhtaampi tuote ja makukin oli hyvä.

Emme omista jäätelökonetta ja se on hillinnyt ajoittain iskevää jäätelöntekoinnostusta erittäin paljon, mutta tämä kokeilu oli sen verran lupaava, että voisimmepa kokeilla vaikka toistekin. Jäätymisen aikana olisi pitänyt jaksaa sekoitella seosta enemmän, sillä jäätelöstä tuli vähän turhan kovaa, mutta muuten lopputulos oli varsin onnistunut eikä edes mikään monimutkainen tehdä.

  • 2 keltuaista<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

  • 1½ rkl sokeria

  • 1 ½ dl kermaa

  • 1 prk mangososetta (125 g, esim. Piltti)

Vatkaa keltuaiset ja sokeri. Vatkaa kerma vaahdoksi, yhdistä ainekset. Pakasta ja sekoittele silloin tällöin jäätymisen aikana.

1975675.jpg