2141255.jpg

Alkuperäinen ohje oli omenapiirakka, joka löytyy Tiitiäisen blogista. Meidän käsissämme muuttui hiukan toisenlaiseksi.
 
Ohje pellilliseen:

  • 4 kanamunaa
  • 3 dl sokeria
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl soodaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 200 g sulaa voita
  • 2 dl partajugurttia

Pinnalle:

  • persikan puolikkaita
  • aprikoosin puolikkaita

Kaurakuorrutus:

  • 100 g sulaa voita
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl sokeria
  • 4 rkl intiaanisokeria (tai fariinisokeria)
  • 2 rkl vehnäjauhoja

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää yhdistetyt jauhot vuorotellen jugurtin ja jäähtyneen rasvan kanssa. Levittele aprikoosit ja persikat pellille levitetyn taikinan päälle.
Valmista kaurakuorrutus: sulata rasva, lisää hiutaleet ja muut aineet, sekoita tasaiseksi ja levitä piirakan päälle. Paista 200 asteessa n. 20-25 min.

2141256.jpg