Kokeilimme karppipohjaa myös jauhelihapizzaan ja hyvin sopi siihenkin. Pohjan ohje löytyy siis karppiresepteistä.
Pohja:
-
1 prk maitorahkaa
-
1 pss (150g) emmental punaleima-juustoraastetta
-
2 kananmunaa
-
4 rkl vehnälesettä
-
3 rkl ruisjauhoja (meillä vehnäjauhoja)
-
n. 1 tl leivinjauhetta
Sekoita ainekset ja lusikoi ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa ensin 10 min. ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.
Täyte:
-
chiliketsuppia
-
pilkotun sipulin kanssa paistettua ja maustettua jauhelihaa
-
lisäksi voi pohjan päälle heittää kaikenlaista oman maun mukaan, esim. oliiveja, ananasta, meetvurstia
-
paljon juustoraastetta
Levitä ketsuppi pohjan päälle ja loput ainekset kerroksittain. Juustoraaste joko päällimmäiseksi tai heti ketsupin jälkeen. Paista n 200-asteisessa uunissa kypsäksi.
Kommentit