Vielä yksi versio karppipohjaan.
Pohja:
- purkki rahkaa
- 150 g sinileima Emmentalia
- 2 munaa
- 4 rkl vehnäleseitä
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Sekoita ainekset ja lusikoi ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa ensin 10 min. ja sen jälkeen haluamasi täytteet päälle ja takaisin uuniin n. 10-15 min.
Täyte:
- chiliketsuppia
- 10 kpl nakkeja
- 4 kpl siivutettua minitomaattia
- 100 g juustoa pintaan
- ripaus valkosipulimaustetta
- ripaus pizzamaustetta
Levitä ketsuppi pohjan päälle ja loput ainekset kerroksittain. Juustoraaste joko päällimmäiseksi tai heti ketsupin jälkeen. Paista n 200-asteisessa uunissa kypsäksi.
Kommentit