Jos on syntynyt juhannuksen aikoihin, voi saada synttärikakun sijasta kulhollisen mansikoita ja niiden seuraksi marenkia ja vaniljakastiketta.
Mansikoita oli kanssamme maistelemassa Kirsin keittiön väki, joka varusti siipan eväillä, kahvilla sekä purkillisella itse tekemäänsä paholaisen hilloa. Myös tytär poikkesi illemmalla...
Pöydästä löytyi myös Arnoldsin donitseja ja suklaata, mm. Maraboun sitruuna-inkiväärisuklaata (nam!).
sekä suolaisina syötävinä broilerivartaita, jonka seurana kastikkeita eli guacamolea, sweetchilikastiketta ja Heinzin mango-currykastiketta.
varhaiskaali-porkkanasalaattia ja pieni lautasellinen yrttivalkosipuleita, cocktailkurkkuja ja valkosipulitäytteisiä oliiveja.
sekä vyötärönmetsästäjän sardiini- ja kinkkupitsaa (sama pohja, täytteenä kinkkua).
Kommentit