- paketti seitiä
- 450 g kukkakaalia
- sipuli
- valkosipulia maun mukaan
- tölkki kookosmaitoa
- jokiravun pyrstöjä
- juustoa (sinileima Emmental)
- hot red curry paste -tahnaa
- garam masala -jauhetta
- inkiväärijauhetta
- korianterijauhetta
- suolaa
Paista seiti, sipulit ja kukkakaali voissa tai kookosöljyssä. Mausta nokareella currytahnaa, garam masala-, inkivääri- ja korianterijauheella ja suolalla. Lisää kookosmaito, sekoita ja kaada vuokaan. Päälle jokiravun pyrstöjä ja paksu kerros juustoa. Paista 200-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.
Nestettä oli aika reilusti, jos ruuan syö sellaisenaan. Jos lisäkkeenä on riisiä kuten muilla peheenjäsenillä, nestettä on aika lailla sopivasti.
Kommentit